Vásárlás Menete

Tisztelt Vásárlók!

Amiből enged rendelni a gép, azt meg is tudjuk valósítani!  Tehát, ha sikerült megrendelni a terméket, akkor kap róla visszaigazolást, hogy fáradjon be az üzletbe vagy várja a a saját futárunk érkezését az áruval!

Ingyenes kiszállítás!

100.990 Ft vásárlás felett, előreutalásnál vagy otthoni online bankkártyás fizetésnél /ingyenes!/ a szállítási költséget mi fizetjük!


Érdemesebb bankon keresztül utalni, mert akkor nincs utánvét díj, ami 300 Ft! Kedvező szállítási díjak már 990 forinttól, 

Kedvezmények:

Termékenként 4-15 darab feletti vásárlás esetén 5-15% kedvezmény!

Amennyiben regisztrál és bejelöli a hírlevelet, rendszeresen értesítést kap az akcióinkról és kedvezményes /-5-15%-os/vásárlási kuponkódot kap!

Mostantól minden 50000 forint elköltése után 10000pontot / ami 10000 Ft/ írunk jóvá, amit a következő vásárlásnál elkölthet, alkalmanként a nem akciós vásárlás értékének a 25%-át lehet kifizetni bónusz ponttal! 

Viszonteladókat is kiszolgálunk! Egyedi árak!

Rendelés menete:

Rendelni és vásárolni csak Ajánlattétel után lehet, minden sikeres rendelés után ez jelenik meg: Rendelését rögzítettük amiről kap egy visszaigazoló E-mail-t! Kérjük, ellenőrizze postafiókját a visszaigazoló e-maillel kapcsolatban! A felhasználónév minden esetben az email cím lesz! A rendelésről 1 órán belül a megrendelő e-mailben visszaigazolást kap. Előfordulhat, hogy a visszaigazolás a levél szemétben /spam/ landol, ott is meg kell nézni! Ha Ön megrendelt cégünktől egy terméket vagy termékeket, és mégsem szeretné, hogy eljuttassuk Önhöz, kérjük, e-mailben vagy telefonon, értesítsen bennünket, és mi a megrendelését töröljük. 

Kiszállítás 3-4 Hét alatt, kivéve az ünnepi időszakot, ott csúszások lehetnek! Rendelésekről, szállításokról emailben információkat küldünk! Amennyiben a megrendelés készlethiány miatt nem teljesíthető, arról a megrendelőt e-mailben értesítjük, és helyettesítő terméket ajánlunk fel. 

Személyes átvétel:
Személyes átvétel bejelölése esetén rendelését a megrendelés dátumától számított 3-4 héten belül tudja átvenni az ön által bejelölt helyen (Diósd Kossuth utca 14 szám alatt), az árut erre az időtartamra tudjuk félretenni önnek, amennyiben nem jön érte rendelését töröljük.

Adatvédelem:
Adatainak kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. A személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény mindenkor hatályos rendelkezései szerint járunk el.

Szerzői jog: (érvényes: 2010.01.01-től visszavonásig)

www.terelvalaszto.eu weboldal felületein található összes adat, leírás, tájékoztató szöveg, kép, valamint az oldal grafikai és technikai szerkezete, funkcióinak megvalósítási módja, az ezen oldalakon látható formában a Havas Richárd E.V.  kizárólagos tulajdonát képezik. Ezek felhasználása, a jogtulajdonos hozzájárulása nélkül, a szerzői jogok megsértését jelenti, és jogi következményeket von maga után.

Kiszállás díj felmérés vagy beüzemelés esetén:

Budapest területén a kiszállási díj díjmentes

Az elállás joga:

1.Ahogy a megrendelő kifizette a termék 50%-os előleget onnatól kezdve az értékesítő nem köteles vissza adni a termék előlegét, mivel a termék előleg a gyártási költséget fedezi.

2.Ha az értékesítő hibájából nem teljesül a megrendelés úgy az értékesítő köteles visszaadni a termék előleget.

3. Ha a gyártó hibájából nem tudja az értékesítő tartani a megadott határidőt úgy nem köteles visszaadni az előleget mivel 3. fél hibájából nem teljesül.

4. Amennyiben a 3.pont álltal hiba adódótt úgy az értékesítő köteles a megrendelő felé igazolni a problémát.

5.Az értékesítő köteles a megrendelő által visszaküldött termékért vásárláskor kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. Csak a számla, a termék és a csomagolás hiánytalan megléte esetén érvényes!

6.Az elállással kapcsolatos költségek a vásárlót terhelik!

 7.Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.

8. Ha olyan terméket szeretne visszamondani a megrendelő aminek a gyártási költsége több mint a termék előlege úgy a megrendelő köteles a külömbözetet kifizetni. Onnantól kezdve hogy a megrendelő átvette a terméket úgy az értékesítő nem köteles visszavenni a terméket.

GARANCIA:

A garancia idő a termék dobozán és a számlán is fel van tüntetve! Számla ellenében, meghibásodás esetén a 2015. január után érkezett termékekre általában 23 év garancia van!  Az ettől eltérő 1-2 éves garancia időket megtalálja a termék leírásában!   

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse azt az üzletet, ahol vásárolni kíván vagy már vásárolt! 

www.terelvalaszto.eu

E-mail: info@terelvalaszto.eu

Tisztelt Vásárlóink!

Megkérjük önöket, hogy a megvásárolt termékeket, az esetlegesen felmerülő garanciális problémák érvényesítése érdekében, úgy legyenek szívesek kivitelezni, beépíteni, hogy a termékek egyszerűen hozzáférhetőek, cserélhetőek legyenek.

Cégünk a garanciát ebben az esetben tudja vállalni, az ezekkel ellentétben álló kivitelezés miatt, a cseréknél felmerülő egyéb problémákért, plusz költségekért (bontás, szerelés, kiszállás..stb.) nem vállalunk felelősséget. Ezen költségek a vásárlót, kivitelezőt terhelik!

Üdvözlettel.

Térelválasztó Csapata.

2041 Diósd, Kossuth utca 14

www.terelvalaszto.eu

info@terelvalaszto.eu